Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z jajkiem i serem żółtym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser żółty do smaku
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z jajkiem i serem żółtym

Tuńczyka odcedziłam z oleju i zostawiłam na chwilkę w sitku aby olej jeszcze odciekł. Jajka ugotowałam na twardo i pokroiłam w kostkę. Kawałek sera żółtego starłam na tarce o drobnych oczkach. Wszystko razem wymieszałam, dodałam sól i pieprz do smaku oraz majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 10.10.2012 08:12
jest świetna;)
gosia561 09.10.2012 22:53
mniam
Adamorek 09.10.2012 22:35
supr do bułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak