Przepis i sposób przygotowania na: Piernik z marmoladą i polewą czekoladową
Kroki postępowania
Margraynę roztapiamy i studzimy.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 170 stopni i pieczemy 60 minut.
margaryna | 125 g |
jajko | 2 |
cukier kryształ | 250 g |
mleko | 250 ml |
kakao | 3 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
cukier kryształ | 2 łyżki |
DODATKOWO: | |
marmolada | |
orzechy posiekane | |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: