Składniki:
szynka wieprzowa bez kości | 60 dag |
cebule | 2 szt |
maliny świeże | 20 dag |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
sól | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 łyżka |
szynka wieprzowa bez kości | 60 dag |
cebule | 2 szt |
maliny świeże | 20 dag |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
sól | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: