Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z awokado i kapusty pekińskiej

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 4 liść
awokado 1/2 sztuka
rzodkiewka 4 sztuka
ogórek kiszony 2 sztuka
oliwki zielone 1/2 łyżka
pomidory koktajlowe (czerwone) 10 sztuka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z awokado i kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską porwać na małe kawałki. Awokado pokroić w kostkę. Pomidory pokroić na ćwierki lub połówki. Oliwki, ogórka i rzodkiewką pokroić na plasterki. Sałatkę polać oliwą, doprawić i wymieszać. Podawać od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak