Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki wiperzowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 10 plasterków
ogórek kiszony 2 sztuki
ser żółty 2 plasterki
musztarda 2 łyżki
boczek 10 plasterków
cebula 1 sztuka
chleb 2 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: roladki wiperzowe

Kroki postępowania

1
schab rozbijamy jak na kotlety.
każdy smarujemy musztardą, posypujemy solą i pieprzem u układamy na każdym plasterek boczku, odrobinkę cebulki, kawałek ogóreczka mały plasterek sera i kawałek skórki od chleba.
Krok 1 - roladki wiperzowe foto
2
mięsko zwijamy w ruloniki. i spinamy wykałaczkami by się nam nie rozpadły.
Krok 2 - roladki wiperzowe foto
3
smażymy na złoty kolor. nie dajmy za dużo sera bo nam wypłynie,
Krok 3 - roladki wiperzowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

emeslive 29.09.2012 10:10
Bardzo apetyczne roladki :)
owca441 28.09.2012 20:18
z chlebem ciekawy dodatek
magdziorka6 28.09.2012 19:17
najleprze
Pietruszka 28.09.2012 18:28
bardzo lubię roladki, super
Mati13 28.09.2012 18:28
Super! Też takie zrobię z dodatkiem skórki chleba
Sylwia56
Sylwia56 28.09.2012 18:18
uwielbiam
kaja1991 28.09.2012 17:44
ale i tak chłopaki zjedli ze smakiem:)
kaja1991 28.09.2012 17:43
oj tak tylko przez ser troszkę mi się przypiekły:)
Justyna87 28.09.2012 17:40
na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak