Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane tuńczykiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżeczka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
tuńczyk w sosie własnym 1/4 opakowanie
jajko ugotowane na twardo 4 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka przecinamy na połówki, wyciągamy żółtka i ucieramy z majonezem, odsączonym tuńczykiem, solą oraz pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jajka. Dekorujemy dowolnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 06.08.2013 21:47
to może być smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak