Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip czosnkowo-ziołowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt 5 łyżek
majonez 1 łyżka
czosnek 1 zabek
oregano pół łyżeczki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip czosnkowo-ziołowy

Jogurt najlepiej by był dość gęsty wlewamy do miseczki, dodajemy do niego majonez, szczypte soli oraz szczyptę pieprzu, oregano oraz czosnek przecisnięty przez praske, mieszamy i odstawiamy na ok 10 min aż przyprawy spęcznieją i uwolnią aromat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 13.09.2012 12:13
polecam
sunnymood 12.09.2012 20:12
uwielbiam czosnkowy:) Następnym razem zrobię z ziołami;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak