Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cebulką i pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 1 łyżeczka
jajko 2
cebula 1 mała
pomidor 1

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cebulką i pomidorami

Cebulę obierz, umyj i pokrój w piórka. Podsmaż na małym ogniu razem z masłem. po ok. 4-5 minutach dodaj jajka. Posól do smaku cały czas mieszając. Pomidora smaż zdejmij skórkę i pokrój w kostkę. Wyłóż na talerz jajecznicę, a obok połóż pomidory.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 07.01.2013 21:56
extra
Magda24 11.10.2012 15:12
smaczne śniadanie
czarnyaniol1990 12.09.2012 14:16
ja pomidory wykładam na swierzo wylana mase jajeczna i smarze do ściecia jajek
Kekerboom 12.09.2012 14:02
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak