Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

świeży boczek smażony z cebulą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
sól 1/2 łyżeczki
pieprz zmielony 1/2 łyżeczki
boczek 10 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: świeży boczek smażony z cebulą

- boczek pokroić na cienkie plasterki
- włożyć do rozgrzanej patelni i usmażyć na złocisto
- do boczku wsypać pokrojoną w plasterki cebulę
- podsmażać cebulę z boczkiem mieszając
- posypać solą i pieprzem
- lubię w chłodne dni na syte śniadanie z chlebkiem słonecznikowym przed pracą
- SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 23.08.2013 08:21
za tłustym nie przepadam ale wygląda pysznie
Luka Li 09.05.2013 22:46
Takie pyszności:)
Jodaj 07.05.2013 16:07
ooo mniam mniam :)
fotoviderek 23.04.2013 09:45
Pyszne danie :)
IZABELA29 05.04.2013 08:17
jakoś nie przepadam za tłustymi potrawami...
Wacław 29.01.2013 10:14
Smaczne to !!!
MAR3STA 19.01.2013 18:06
pożywne śniadanie
Łukasz15 28.11.2012 18:51
Bardzo lubię taki boczuś
Poison1988 17.11.2012 11:29
proste, szybkie i przepyszne! :)
Rafał10 14.10.2012 21:00
pycha :)
Ewelina47 25.09.2012 11:30
wygląda fajnie i pewnie smaczny
Dorota59 16.09.2012 10:40
mniam
gottrina 16.09.2012 08:38
smakowitośći
adelajda 16.09.2012 07:34
to coś dla mojego męża !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak