Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z serem twarogowym, porzeczkami, amerykańskimi borówkami i malinową konfiturą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Makaron kolanka 50 gram
borówki amerykańskie 1 garść
konfitura malinowa 2 łyżeczka
porzeczki czerwone 1 garść
porzeczki czarne 1 garść
twaróg 1 plasterek

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z serem twarogowym, porzeczkami, amerykańskimi borówkami i malinową konfiturą

Makaron gotujemy zgodnie z opisem na opakowaniu, makaron gotuje się tylko 6 minut, więc jest to danie ekspresowe.
W tym czasie myjemy i osuszamy owoce. Ugotowany makaron przelewamy zimną wodą, by przerwać proces gotowania.
Makaron przekładamy na talerz, dodajemy pokruszony twaróg, kuleczki borówek amerykańskich i porzeczek, a na sam koniec malinową konfiturę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magdalea 06.09.2012 19:28
fajny pomys?, super wygl?da
edita15 05.09.2012 21:06
szybkie
tom 05.09.2012 21:00
pycha
gosia47-47 05.09.2012 20:08
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak