Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z serem żółtym i czosnkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa wg uznania
masło do smażenia
czosnek wg uznania
Kucharek przyprawa uniwersalna
sól
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z serem żółtym i czosnkiem

*fasolkę obgotować w osolonej wodzie
*na patelni rozpuścić masło, podsmażyć na nim czosnek(nie spalić)
*dodać fasolkę, chwilę smażyć, doprawić
*na koniec skropić sokie z cytryny, wymieszać
*fasolkę już na talerzu posypać serem żółtym

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 06.04.2013 10:05
jak ładnie kolorowo :D
Bernadeta1 28.02.2013 22:43
wygląda bardzo smacznie
Rafał10 22.09.2012 10:38
super ! Uwielbiam szparagową :)
karola_km 13.09.2012 00:22
idealne połączenie!
Betka 11.09.2012 07:44
moje najlepsze danie;)
ziutula
ziutula 10.09.2012 22:11
dla mnie fasolka to pyszność do podjadania..
magdziorka6 10.09.2012 20:38
zdrowiutkie jedzenie
smakoszek 10.09.2012 20:38
pysznie i kolorowo
Mariposas 10.09.2012 20:21
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak