Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane warzywa z kiełbasą w sosie pomidorowym
Kroki postępowania
W sporym garnku z grubym dnem rozgrzej olej i podsmaż pokrojoną w kostkę cebulę. Dodaj słodką paprykę w proszku i wymieszaj.
cukinia | 2 sztuki |
fasolka szparagowa | 200 gram |
kiełbasa | 1/2 kilograma |
cebula | 3 sztuki |
czosnek | 4 ząbki |
świeży majeranek /same listki/ | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 1/2 litra |
papryka czerwona | 3 sztuki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: