Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1/2 kg
fasolka szparagowa 10 dkg
pomidor 1 szt
ser żółty 10 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
majeranek do smaku
papryka (wędzona)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z fasolką

Plastry schabu rozbiłam , posoliłam, doprawiłam pieprzem i majerankiem. Na każdy posypałam trochę startego żółtego sera, posypałam paprykami i kolorowym pieprzem, położyłam cienki plaser pomidora, po 3 strączki ugotowanej fasolki i zwinęłam roladki.

Smażyłam je na posmarowanej cienko olejem patelni grillowej, najpierw złączeniem do dołu, żeby się nie rozpadły, po kilka minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 13.08.2013 00:11
pysznie się prezentuje
Klausia 12.03.2013 16:50
wyglądają bardzo zachęcająco :)
alaaa 13.01.2013 20:21
coś innego i kuszącego
Wacław 09.01.2013 11:52
bardzo dobre i pożywne danie
misia53 21.12.2012 17:30
zachęcające ,kolorowe ,smaczne
MAR3STA 17.11.2012 18:53
bardzo apetyczne roladki
Izabela/bella81 06.10.2012 19:48
świetne
pacpaw 04.10.2012 20:46
lubię kolorowe dania
Rafał10 31.08.2012 15:17
przepyszne !! Fajnie połączenie smaków :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak