Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z parówkami i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
parówki 2 szt
pieczarki 5 szt
sól
pieprz
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z parówkami i pieczarkami

Oczyszczone pieczarki kroje w cienkie plasterki i przesmażam na rozgrzanym tłuszczu. Do grzybów dodaje pokrojone w plasterki parówki i całość smażę, aż do lekkiego zarumienienia. Jajka dokładnie mieszam z solą i pieprzem i zalewam masą jajeczną grzyby i parówki. Smażę z obu stron do całkowitego ścięcie się jajek.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 31.08.2013 20:11
wyglada znakomicie!
Dorian 27.11.2012 18:13
pyszny pomysl
Adam/ZUB3R 12.11.2012 10:59
super
olkaaa 06.09.2012 21:05
jeszcze nie próbowa?am
Ewa6274879 05.09.2012 23:20
smaczne i pożywne śniadanko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak