Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa smażona z bułką tartą

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 700 g
masło 4 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pieprz
sól
Bułka tarta klasyczna Prymat 4-6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa smażona z bułką tartą

1. Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie
2. Na patelni rozpuścić 2 łyżki masła, wrzucić fasolkę
3. Smażyć fasolkę parę minut
4. Doprawić solą czosnkową i pieprzem
5. Dodać resztę masła i posypać bułką tartą
6. Smażyć razem jeszcze parę minut.
7. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 03.04.2015 17:28
bardzo dobra bardzo lubię
Dorian 10.11.2012 22:08
smaczne danie
Kuchareczka2 10.11.2012 09:59
moja ulubiona
Ewelina47 07.11.2012 13:18
moja ulubiona
Ela15 04.09.2012 11:15
uwielbiam
pierniczkowo 04.09.2012 10:08
bardzo lubię taką:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak