Składniki:
pierś z kurczaka | 1 podwójna |
szpinak mrożony | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 mała |
ser camembert | 1 szt |
ser żółty | 20 dek |
bułka tarta pikantna | |
jaja | 2 szt |
mąka | |
sól | |
pieprz |
pierś z kurczaka | 1 podwójna |
szpinak mrożony | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 mała |
ser camembert | 1 szt |
ser żółty | 20 dek |
bułka tarta pikantna | |
jaja | 2 szt |
mąka | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: