Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola z jajkiem i śmietaną

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola szparagowa 70 dkg
jajko 1 szt
śmietana 18-procentowej 150 g
sól
pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: fasola z jajkiem i śmietaną

Kroki postępowania

1
fasolę obrać i pokroić na 2-3 cm kawałki , ugotować w osolonej wodzie
Krok 1 - fasola z jajkiem i śmietaną foto
2
przesmażyć na rozgrzanej oliwie, jajo wymieszać ze śmietaną i wylać na fasolkę, chwilę poddusić
Krok 2 - fasola z jajkiem i śmietaną foto
3
całość doprawić solą i pieprzem.
Krok 3 - fasola z jajkiem i śmietaną foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 01.11.2012 11:40
dobra
kuklik 31.08.2012 14:51
ciekawa wersja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak