Składniki:
Fasolka szparagowa żółta | 20 dag |
fasolka szparagowa zielona | 10 dag |
kukurydza marynowana | 1 szkl |
jogurt naturalny | 3-4 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
Fasolka szparagowa żółta | 20 dag |
fasolka szparagowa zielona | 10 dag |
kukurydza marynowana | 1 szkl |
jogurt naturalny | 3-4 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: