Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z bazylią i serem pleśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser pleśniowy lazur 80 g
pomidor 2
bazylia świeża 1 garść
oliwa 1 łyżeczka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z bazylią i serem pleśniowym

Pomidory dokładnie myję. Kroję je w pół plasterki i układam na talerzu. Solę odrobinę do smaku. Następnie listki bazylii upycham między pomidorami dość gęsto i całość skrapiam oliwą z oliwek. Ser pleśniowy kroję w niewielką kostkę i rozrzucam je po pomidorach. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 14.04.2013 06:43
pyszny pomysl
Motorek 21.08.2012 08:37
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak