Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab w galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
marchew
Żelatyna wieprzowa Prymat
pietruszka
sel

Przepis i sposób przygotowania na: Schab w galarecie

Schab ugotować do miękkości w warzywach. Po wyjęciu schabu do wywaru dodać żelatynę wg przepisu na opakowaniu. Schab pokroić w plastry, ułożyć na półmisku, udekorować warzywami, zalać ostudzoną żelatyną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 02.09.2012 07:34
uwielbiam wszystko co w galarecie !
parysek10 09.08.2012 18:12
pięknie podane
Dorota59 09.08.2012 16:51
ładnie wygląda
Kekerboom 09.08.2012 16:28
pycha
jerry1 09.08.2012 16:23
Pyszna przekąska:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak