Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa chińska kalafiorowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1/4 szt
makaron ryżowy 1/2 opakowanie
marchewka 2 szt
seler 1/4 szt
sos sojowy
imbir
curry
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa chińska kalafiorowa

Do garnka z woda wkładamy umyte i pokrojone warzywa .Nie kroimy drobno. Zagotowujemy . Dodajemy przyprawy liść laurowy ,sos sojowy ,starty imbir, odrobinę curry sól pieprz do smaku .Gotujemy -uważajmy żeby warzywa nie rozgotowały się maja być chrupkie. Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na ok 5 min. Odcedzamy i dodajemy do zupy . Mieszamy .Podajemy z natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wedith1 12.08.2012 11:07
Smacznie się prezentuje:)
kasiaw 10.08.2012 07:12
jeszcze nie jadłam ale chętnie spróbuję
aginaa 09.08.2012 18:40
pyszna
agaK. 08.08.2012 21:25
ciekawe
Ania60 08.08.2012 21:03
Takiego wydania nie jadłam
Agnieszka54 08.08.2012 20:32
mniam
Adrianos 08.08.2012 15:22
pycha
iwa643 08.08.2012 09:23
dietetyczne
gosia47-47 08.08.2012 09:23
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak