Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dzem jagodowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jagody 1 kg
cukier 50 dag
żelfiks

Przepis i sposób przygotowania na: dzem jagodowy

jagody przebrać oczyścić i dokładnie opłukac,następnie zasypać cukrem i odstawić do lodówki na 12 godzin ,wyjąc z lodówki i wstawić na ogien gotowac 15 min dodac żelfiks ,i zdjąć z ognia ,przelewać do słoików i szczelnie zamykac

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 29.07.2012 16:02
pyszne
parysek10 26.07.2012 12:10
mniam
Gosposia 26.07.2012 12:00
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak