Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaczana sałatka do grillowanych potraw

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 6
ogórki kiszone 6
cebula biała 1
koperek 1 pęczek
majonez 3 łyżki
pieprz
sól
ogórek zielony

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczana sałatka do grillowanych potraw

Ziemniaki gotujemy w mundurkach. Po ostudzeniu obieramy je i kroimy w kostkę, ogórki kiszone myjemy w wodzie i również kroimy w kostkę. Cebulę kroimy dość drobno, a koperek siekamy. Wszystkie pokrojone składniki wrzucamy do miski - dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem, na koniec dodajemy posiekany koperek i dokładnie mieszamy. Przekładamy do miski i dekorujemy plastrami świeżego zielonego ogórka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 24.03.2013 10:29
przydatny przepis ;)
Kasnaj 24.07.2012 13:54
do grilla w sam raz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak