Przepis i sposób przygotowania na: muffiny z borówka amerykańską
Piekę 30min w 180C.
Czekoladę stapiam, dodając łyżeczkę mleka.
Jak muffiny przestygną, wierzchy smaruję stopioną czekoladą z ozdabiam malinami i borówką.
mąka | 350 g |
cukier puder | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 szt |
jajko | 2 szt |
maślanka | 250 ml |
olejek śmietankowy | do smaku |
masło | 100 g |
borówka amerykańska | 200 g |
czekolada mleczna | do smaku |
maliny świeże | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: