Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa w bułce tartej

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba drobiowa 1 kg
cebula 2 sztuki
jajko 1 sztuka
tłuszcz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa w bułce tartej

Wątróbkę myjemy, oczyszczamy z błon. Cebulę kroimy w piórka a następnie podsmażamy. Wątróbkę panierujemy w jajku a następnie w bułce tartej i smażymy razem z cebulką. Pod koniec smażenia doprawiamy do smaku. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 02.12.2013 18:52
smaczna propozycja
czekoladka_m 08.10.2013 14:19
Ciekawy pomysł:)
sara1 13.09.2013 15:43
świetnie zrobiona
olkaaa 09.07.2013 07:35
ciekawy pomysł
Motorek 14.02.2013 09:42
bardzo lubię wątróbkę
angelika14 26.08.2012 13:43
ciekawe w tartej bułce jeszcze nie robiłam
RenataZ-et 22.08.2012 21:19
Wypróbuję
caralajna 20.07.2012 09:07
można ją jeść oczami :)
Paweł10 19.07.2012 21:14
na pewno smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak