Składniki:
mięso wieprzowe | 40 dag |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
olej | 2 łyżki |
por | 15 dag |
zielona papryka (świeża) | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
sól i cukier | do smaku |
jabłko kwaśne | 50 kilka szt. |
mięso wieprzowe | 40 dag |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
olej | 2 łyżki |
por | 15 dag |
zielona papryka (świeża) | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
sól i cukier | do smaku |
jabłko kwaśne | 50 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: