Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z paluszkami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki rybne 7 paluszków
kapusta pekińska 1/2
kukurydza konserwowa 1 puszka
sos czosnkowy 25 ml
pomidory 2
cebula czerwona 1/2
oliwa
sól szczypta
pieprz szczypta
fasola biała z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z paluszkami

Paluszki rybne pokroić na małe kawałki ( kostki) i wrzucić na rozgrzaną patelnię z oliwą smażyć aż się zrumienią w tym czasie pół kapusty umyć i drobno posiekać , wrzucić do miski dodać odsączona z zalewy puszkę fasoli oraz kukurydzy , umytą , wydrążoną z pestek czerwoną paprykę , 2 pokrojone w paski pomidory , oraz pół cebuli czerwonej drobno pokrojonej , wrzucić do miski usmażone kawałki paluszków rybnych , doprawić solą i pieprzem , wymieszać i polać sosem czosnkowym .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 13.07.2012 14:50
Warto ją zrobić.
dianix 11.07.2012 19:29
nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak