Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dobra chrupiąca sałatka z kalarepy i jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt
kalarepka młoda 1 szt
cebula czerwona 1 szt
pieprz
śmietana
sól
szczypiorek
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Dobra chrupiąca sałatka z kalarepy i jajka

Kalarepę obieramy kroimy w plastry następnie w paseczki. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kosteczkę. Szczypiorek siekamy . Cebulę czerwoną kroimy w piórka. składniki mieszamy solimy i doprawiamy pieprzem do smaku. polewamy śmietana i ozdabiamy natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wedith1 06.08.2012 12:58
Mmmm! KALAREPKA, JAJKO...pyyycha!!!!
aginaa 09.05.2012 17:58
smaczna
mufinka79 09.05.2012 16:55
Uwielbiam kalarepkę :)
EWI 09.05.2012 08:39
mniam
gosia47-47 09.05.2012 08:27
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak