Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone w sosie pieczarkowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kotlety mielone 8-10 szt
pieczarki 30 dag
śmietana 200 ml
cebula 1 szt
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w sosie pieczarkowym

Kotlety mielone smażymy tradycyjnie. Pieczarki czyścimy i kroimy na dowolne kawałki, smażymy na oleju i dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, oraz sól i pieprz do smaku. Gdy cebula się zarumieni wlewamy śmietanę , przekładamy do większego garnka i wrzucamy wcześniej usmażone kotlety.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 16.09.2012 09:47
pyszne
dianix 18.07.2012 20:52
w sosie- fajnie pomyslane
Andysz 15.06.2012 00:27
pycha;)
Natalia/tubisiek 13.05.2012 20:23
bardzo fajny obiadek!
monika1968 26.04.2012 16:12
Super
RenataZ-et 19.04.2012 20:07
pyszny obiad
bercik1 15.04.2012 22:55
Smakowite.
natii3624 14.04.2012 15:15
wygląda pysznie ;)
marzenciak1985 13.04.2012 09:42
mniam
babcia
babcia 11.04.2012 20:29
takich jeszcze nie jadłam
babcia
babcia 11.04.2012 20:29
takich jeszcze nie jadłam
Iiiiii 10.04.2012 09:37
pyszne
Margo1 09.04.2012 12:09
w takim sosie nie robiłam
Margo1 09.04.2012 12:09
w takim sosie nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak