Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z groszkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 40 dag
jajko 2
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
chrzan 1 łyzka
sól szczypta
pieprz szczypta
groszek konserwowy 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z groszkiem

Rybę należy obrać ze skóry , oczyścić z ości i zmielić przez maszynkę do mięsa . Jajka ugotować na twardo , obrać ze skorupki i drobno posiekać , wrzucić do miski dodać także groszek oraz przemieloną makrelę . Dodać do nich majonez , musztardę , chrzan , pieprz i sól do smaku . A następnie wszystko dobrze wymieszać . Schłodzić w lodówce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.07.2012 19:28
Dobra pasta.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak