Składniki:
majeranek | 1 łyżka |
margaryna | 1 łyżki |
kiełbasa swojska | 15 dag |
cebula | 1 |
jajko | 4 |
zakwas | 50 ml |
szczypiorek | |
rzeżucha | |
sól | |
pieprz | |
żurek śląski | 1 opakowanie |
majeranek | 1 łyżka |
margaryna | 1 łyżki |
kiełbasa swojska | 15 dag |
cebula | 1 |
jajko | 4 |
zakwas | 50 ml |
szczypiorek | |
rzeżucha | |
sól | |
pieprz | |
żurek śląski | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: