Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POMIDORY NADZIEWANE

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 5
bryndza 20 DAG
jogurt naturalny 1 ŁYŻKA
ogórek 1
groszek konserwowy
szczypiorek
grzyby marynowane
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: POMIDORY NADZIEWANE

POMIDORY UMYĆ I OBCIĄĆ WIERZCHY, WYDRĄŻYĆ MIĄŻSZ. OGÓREK I SZCZYPIOREK POKROIĆ DROBNO. GROSZEK ODCEDZIĆ. GRZYBKI POKROIĆ. BRYNDZĘ POŁĄCZYĆ Z JOGURTEM I MIĄŻSZEM Z POMIDORÓW NA JEDNOLITĄ MASĘ. DO TEJ MASY DODAĆ POZOSTAŁE SKŁADNIKI.PRZYPRAWIĆ. POMIDORY NAPEŁNIĆ MASĄ I PRZYKRYĆ ODKROJONYMI CZĘŚCIAMI POMIDORA

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 03.04.2012 11:09
super
berys18 30.03.2012 18:28
super pomidorki
berys18 30.03.2012 18:28
super pomidorki
RenataZ-et 26.03.2012 20:40
super pomysł
Urszula5 24.03.2012 22:00
super nigdy nie jadłam
Anka1 24.03.2012 12:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak