Przepis i sposób przygotowania na: Domowa pizza na chrupiącym spodzie
Kroki postępowania
Pieczarki i cebulkę siekamy i podsmażamy do miękkości.
drożdże | 25 g |
mleko | 100 ml |
mąka | 2 łyzki |
cukier | 1 łyzka |
mąka | 500 g |
sól | 3/4 łyżeczki |
cukier | 3/4 łyżeczki |
ser żółty | 20 dag |
feta | 1/2 kostki |
pieczarki | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
pieprz | 1 szczypta |
oregano | 1 szczypta |
woda | 1 (ciepła) |
sos pomidorowy | 1 z bazylią |
salami | 8 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: