Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

serowy farsz do naleśników

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 250 g
żółtko jajek 2
cukier 0,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: serowy farsz do naleśników

Serowe nadzienie do naleśników jest moim smakiem z dzieciństwa. Jak były w domu nelśniki to tylko z takim nadzieniem. Żółtka ucieramy z cukrem na puszystą, aż białą masę. Kolejno dodajemy ser twarogowy i miksujemy lub ucieramy, by mieć lepszy efekt drewnianą łyżką. Nadzienie serowe jest przepyszne. Polecam bardzo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.07.2013 11:56
Dobry ten farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak