Składniki:
oliwa | 1 łyżka |
steki | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
mąka | 15 gram |
bulion wołowy | 250 ml |
sól do smaku | |
bazylia | wg uznania |
natka pietruszki | do przybrania |
wino czerwone | 250 ml |
oliwa | 1 łyżka |
steki | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
mąka | 15 gram |
bulion wołowy | 250 ml |
sól do smaku | |
bazylia | wg uznania |
natka pietruszki | do przybrania |
wino czerwone | 250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: