Składniki:
ciasto francuskie | 750 dag |
budyń waniliowy | 1 szt |
mleko | 250 dag |
masło | 125 dag |
cukier puder | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
kremówka | 1 szt |
sos truskawkowy | 5 szt |
serduszka czekoladowe | 4 szt |
ciasto francuskie | 750 dag |
budyń waniliowy | 1 szt |
mleko | 250 dag |
masło | 125 dag |
cukier puder | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
kremówka | 1 szt |
sos truskawkowy | 5 szt |
serduszka czekoladowe | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: