Przepis i sposób przygotowania na: kapusta pekińska faszerowana
Do sosu na patelni dolać sherry, sok z cytryny, miód i 1 łyżkę sosu sojowego, wymieszać, podgrzać i polać porcje kapusty.
kapusta pekińska | 2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 szt |
marchew | 2 szt |
pieczarki | 70 g |
piersi z kurczaka | 200 g |
kiełki soi | 4 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
sherry | 4 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
miód | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: