Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka kalafiorowo-paprykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
rzeżucha 3 łyżki
sos
musztarda 1/2 łyżeczka
majonez 2 łyżki
oliwa 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka kalafiorowo-paprykowa

Kalafior dzielimy na różyczki, gotujemy 5 min, by był miękki. Paprykę kroimy w kostkę. Dodajemy rzeżuchę. Z podanych składników przygotowujemy sos i łączymy z sałatką. Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 29.06.2012 06:57
pycha
Laila2786 08.12.2011 13:48
super
Laila2786 08.12.2011 13:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak