Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z makaronem ryżowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron ryżowy 0,5 opakowania
szynka wieprzowa 300 g
koperek 1 pęczek
sól
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z makaronem ryżowym

Makaron ugotować. Szynkę pokroić w drobne kawałki. Ogórek drobno pokroić i posolić, pozostawić na parę minut aby puścił wodę. Koperek bardzo drobno posiekać.

Wymieszać ze sobą makaron, szynkę, (odcedzony) ogórek i koperek. Dodać majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 19.08.2012 14:52
nei miałam wieprzowej wiec dałam drobiową ale i tak wyszło pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak