Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej, papryki z rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
papryka czerwona 1 szt
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 opakowanie
papryka zielona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej, papryki z rodzynkami

Rodzynki zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 20 minut. Kapustę pekińską kroimy, paprykę kroimy w kostkę. Sos koperkowo-ziołowy przyrządzamy według przepisu podanego na opakowaniu. Kapustę, paprykę i sos łączymy ze sobą. Dodajemy rodzynki i odstawiamy na 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 22.03.2012 20:35
to tak na słodko-pycha...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak