Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placek po węgiersku z surówką z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sosik teściowej 100 dag
placek 1 ziemniaczany
surówka 70 dag
kapusta kiszona 70 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Placek po węgiersku z surówką z kiszonej kapusty

Smażymy placek ziemniaczany (przepis znajdziecie w innych moich przepisach). Kładziemy na talerzu i lejemy na niego gorący sosik teściowej (przepis znajdziecie w innych moich przepisach). Przygotowujemy surówkę z kiszonej kapusty, której przepis też znajduje się w innych moich przepisach i kładziemy na końcówce placka. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 17.01.2013 20:47
zjadłabym taki:)
SylwiaMagdaSabin 17.02.2012 09:54
super gotujesz
angelika14 26.01.2012 12:39
smakowicie wygl?da!
Wacław 16.01.2012 09:01
pyszne te placki,mniam
ewaa 25.11.2011 15:38
uwielbiam placek po węgiersku:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak