Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie po prowansalsku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 1/2 kg
cebula 2 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 op
ocet
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po prowansalsku

Matiasy wymoczyć w zalewie Woda i ocet w stosunku 2:1 ok 12 godzin
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i sparzyć wrzątkiem.Śledzie pokroić w małe kawałki dołożyć cebulę i zalać olejem 1 szkl,wymieszanym z 1op.ziół prowansalskich

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriko 04.03.2013 18:05
super pyszne
Bernadeta1 16.11.2012 00:56
śledzie lubię w każdej postaci a te z ziołami pycha
Wiesława1 10.09.2012 20:39
polecam
ziutula
ziutula 09.09.2012 22:27
jestem "śledziara" i zrobię ten przepis...
Krzysztof15 03.09.2012 11:19
smaczne
ewaa 01.03.2012 20:10
smaczne śledziki
Wacław 07.02.2012 16:47
extra !
junox 01.01.2012 13:08
świetne
Maniek2 04.12.2011 12:42
super śledzik
LuKaSz4761 29.11.2011 08:21
Super przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak