Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z przecierem pomidorowym

4.0
(22)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 szt
przecier pomidorowy 1ł łyżeczka
majonez 1 łyżka
szczypiorek 1 pęczek
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z przecierem pomidorowym

Jaja ugotować, obrać.Zmiksować dodać przecier, majonez.Wszystko wymieszać.Szczypiorek pokroić.Dodać do pasty doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna 11.01.2023 19:51
Robiły taką pastę kucharki w internacie 35 lat temu była pyszna do dziś pamiętam ten smak
cooleczka 22.03.2013 11:09
nigdy nie wpadłam na to, zeby dodać do pasty przecieru pomidorowego - muszę spróbować :)
Emilia21 03.09.2011 18:12
super
Emilia21 03.09.2011 18:12
super
agata1722
agata1722 21.07.2011 13:12
smaczna
agata1722
agata1722 21.07.2011 13:12
smaczna
gusia1000 17.05.2011 17:46
Dobra.
Ewelina38 28.04.2011 20:01
fajny pomysł na pyszne śniadanko
gosia47-47 27.01.2011 10:20
pyszne
Marta98 26.01.2011 20:43
super
Iwusia 17.01.2011 19:44
pychotka :)
madi356 06.01.2011 18:41
lubię wszelkiego rodzaju pasty, a ta wygląda super:)
tomcio 17.08.2010 12:50
fjne
goofy9 11.08.2010 21:42
ciekawy pomysł, chociaż ja wolę żółtą jajecznicę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak