Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczywo czosnkowe z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
czosnek 1 ząbek
ser gouda 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywo czosnkowe z serem

Chleb opiekamy w tosterze. Po wyjęciu smarujemy czosnkiem. Na tost kładziemy plaster sera i na 5 minut wkładamy do piekarnika.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 05.12.2011 20:08
mmm pyszne musi byc
[email protected] 05.12.2011 20:07
mmm pyszne musi byc
[email protected] 05.12.2011 20:07
mmm pyszne musi byc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak