Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z fasolą szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 200 gram
fasolka szparagowa 300 gram
masło 100 gram
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z fasolą szparagową

Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Fasolkę tez ugotować do miekkości. Potem polączyc z ryżem. Na patelni rozgrzać masło, dodać bułkę tartą i 1 łyżeczkę soli (płaską). Wymieszać. Polać na ryż.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 08.11.2011 09:39
niezłe ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak