Składniki:
kapusta biała | 1/4 główki |
jabłko | 1/2 sztuki |
bazylia świeża | 10 listków |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
musztarda | 1,5 łyżeczki |
olej | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
kapusta biała | 1/4 główki |
jabłko | 1/2 sztuki |
bazylia świeża | 10 listków |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
musztarda | 1,5 łyżeczki |
olej | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: