Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem i oliwkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwki czarne Smak 4 łyżki
ziemniaki 3 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
groszek konserwowy 1/2 szt
natka pietruszki
Pieprz biały mielony Prymat
cebula biała 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem i oliwkami

Cebule obieramy siekamy . ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy i studzimy . Zimne ziemniaki kroimy w kostke dodajemy do nich cebule i odcedzonego lekko tuńczyka . Mieszamy z odcedzonym z zalewy groszkiem . Natkę siekamy i dodajemy do sałatki .Mieszamy .Doprawiamy pieprzem i dodajemy pokrojone czarne oliwki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 06.12.2011 23:33
pyszna
aginaa 02.11.2011 17:18
smaczne
Monika111 02.11.2011 08:09
Lubię taką :)
iwa643 02.11.2011 06:35
Dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak