Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 3 plastry
jajko
cebula 1 sztuka
mąka
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso z cebulką

Mięso rozbić tłuczkiem, posolić i panierować z dwóch stron mąką, roztrzepanym jajkiem i bułką tartą. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju. Cebulę obrać ze skórki, pokroić w krążki, smażyć na oleju. Usmażone mięso kłaść na talerzu i posypać po nim usmażoną cebulką. Podawać z ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owocówka 29.10.2011 06:24
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak