Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą w majonezie

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1 sztuk
majonez 1/2 opakowanie
sól 1/2 łyżeczka
pieprz 1/2 łyżeczka
kapusta czerwona 1 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą w majonezie

W pierwszej kolejności kapustę umyć pod beżącą wodą, osuszyć kapustę, poszatkować drobno. Oprószyć solą i pieprzem. Odcedzić kukurydzę i dodac do kapusty, całość wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak