Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa parówkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parowki drobiowe 4 szt
marchewki 8 szt
ziemniaki 40 dag
papryka czerwona 2 szt
brokuł 40 dag
pory małe 2 szt
groszek konserwowy 20 dag
bulion warzywny 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa parówkowa

Ziemniaki i marchew obrać, i pokroić w średnią kostkę. Papryki oczyścić z gniazd nasiennych oraz pokroić w dużą kostkę. Różyczki z brokułu pokroić w krążki. Bulion doprowadzić do wrzenia, następnie dodać przygotowane warzywa i całość zagotować na małym ogniu. Przed końcem dodać pokrojone parówki i groszek konserwowy, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak